Post by guemwathenvecon on Mar 9, 2022 3:40:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxiga: Classic Arcade Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxiga: Classic Arcade Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато золота хак ▞▞▞
▞▞▞ Galaxiga: Classic Arcade Game 2022 version ▞▞▞
Спершу багато грати, потім більше переглядати рекламу, ніж грати. Деякі оголошення дають збій у грі, яка потім перезавантажується. Іноді реклама для відновлення або додаткової винагороди аварійно завершується, що призводить до втрати гри чи винагороди.
Тож я щойно завантажив цю гру сьогодні і мені дуже сподобалося, але раптом з’явилося, що мені потрібно завантажити оновлення в той же день, коли я його встановив?! Кожного разу, коли я вибираю оновлення, я повертаюся на сторінку програм із повідомленням, що я вже завантажив програму!
Хороша гра, яка трохи дратує оновлення параметрів гри, не переплачуючи за це
Знижую свій рейтинг до 2. Це не безкоштовна гра. Я біля вимушеної стіни. Для просування мені потрібні сотні дорогоцінних каменів. Єдиний спосіб отримати дорогоцінні камені – це грати в рекламу. Реклама дає вам до 8 дорогоцінних каменів за 30 секунд оголошення. Таким чином, ви можете отримати 1 дорогоцінний камінь за кожну рекламу. Мій наступний попередній крок – понад 500 дорогоцінних каменів. Зробіть математику. Це години реклами, щоб ледве просунутися в грі. Я міг би по їхніх пачках, і це навряд чи щось дало б. Я б отримав більше часу на гру від консольної гри за 60 доларів.
Дліляліяо
У грі занадто багато помилок і збоїв. Не витрачайте гроші на цю гру. У грі вже кілька днів говорять "немає підключення до Інтернету".Через це було втрачено багато часу, і вони занадто дешеві, щоб запропонувати будь-яку віртуальну компенсацію за свою некомпетентність у програмуванні. Було б гарною грою, якби вони знайшли кількох компетентних програмістів і відшкодували б вам за їхні помилки.
Повністю залежний..чудовий матеріал. Щоб піднятися на рівень, потрібен час і багато терпіння, але як тільки це почнеться, це дуже приємно. У цій грі не потрібно платити ні копійки, просто дивіться рекламу та перегравайте старі рівні, щоб виграти золото та дорогоцінні камені. 5 зірок..це працює.
Смішні платні огляди. Це не гра на 4,7 зірок і ніколи не буде. Це одна з найбільш огидних ігор за перемогу, які я коли-небудь бачив. Я маю на увазі, що ви отримуєте більший відсоток загального збитку, якщо платите, що далеко не справедливо. Графіка виглядає дуже дивно в невдалій спробі зробити її виглядом ретро. Там є набагато кращі альтернативи.
У цю оновлену версію весело грати, але вона повністю відрізняється від оригінальних аркадних ігор galega/galaxia. Вона грає без проблем, графіка хороша і в неї варто грати.
Galaxiga: クラシック80アーケードゲーム アーケード ljfs
Гра в порядку, реклама жахлива. Вони вкрали активи з galaga, можливо, без дозволу, і в тому ж оголошенні x, щоб його пропустити, ніколи не з’являлося. Жахлива реклама, це не те, як ви змусите людей грати у вашу гру. Редагувати: нещодавно я виявив, що це не перша їхня вкрадена гра. Ця команда вкрала активи з популярного мода fnf "Poppy Playtime". Вони також зробили прямі клони Маріо. Як видно з відповіді нижче, вони або не читали цього.
Весела гра, іноді палець заважає
Люблю грати в гру, за винятком того, що я не можу грати онлайн з іншими гравцями, коли я пробую, пише, що у мене немає підключення до Інтернету
Гра досить нудна; це все про оновлення (що надзвичайно складно, якщо платити реальні гроші).
Я просто хотів грати від рівня до рівня, без особливих добавок. Але після кількох перших ігор, усі екстри, я не міг повернутися до початку. Він просто продовжував ходити на сторінки необхідності купувати. Це мене просто збентежило.
Гра в порядку приблизно до 40 рівня. Після цього мені здається, що раптом стало набагато важче і значно ускладнити прогрес без оплати.
Ця гра захоплююча і зацікавить вас, коли вам нудно, коли ви сидите і чекаєте в лікарні, і вам потрібно щось, щоб підтримувати ваш розум ви ніколи не можете перестати грати, це завжди ідіть багато дій багато веселощів три різні етапи грайте найважчий, ще більш складний, отримайте свої навички для дитини, просто зробіть це
Усі оновлення займають занадто багато часу, щоб заробити ..слабкі боєприпаси на рівні 43 навіть .жахлива гра .повинна це виправити або видалити ..Я дав їй багато шансів стати краще і ніколи не зробив.
Це розважально. Нагадує дитинство в аркадах. Це працює, щоб очистити мій розум на короткі періоди часу.
ЕТА ІГРА НЕ КРАСНАЯ УДАЛИТЕ ЕЕ
З 5 зірок ця гра забирає гроші, ви досягаєте того, що єдиний спосіб прогресу – придбати дорогоцінні камені для оновлення. І вся реклама дуже дратує, і я перейду до кращої схожої гри. До побачення
Весела гра, але не дає мені дивитися відео, щоб отримати оновлення, і каже, що у мене немає Інтернету
Це дуже складна гра. Єдина проблема, яку я бачу, - це проблема з кнопкою паузи під час гри. Якщо під час гри щось виникає, ви можете жертвувати або програвати виклик.
Мені подобаються їхні методи реклами! Замість того, щоб їх постійно випадково переривала реклама, у них є додаткові винагороди та розблокування космічних кораблів. Деякі з них потрібно виконувати масово, щоб грати на певних рівнях. Я без проблем переглядаю купу реклами тут і там, коли я хочу, але мені дуже подобається, щоб мій ігровий процес постійно не руйнувався. Гра також весела, як і Galaga.
Якщо Енергія заряджається, коли додаток закрито, це буде 5-зіркова гра.
Galaxiga: Classic Arcade Game آرکید qdg
Типовий $ shmup, у який можна грати безкоштовно, ви можете дістатися до етапу 40 без iap, автостони в основному розряджаються, коли ворога немає. мої кулі зникають, коли я вмираю, а не ворог. Крім цього, приклад гри, яка була добре виконана до рівня 40, а потім погоня за дорогими та марними оновленнями. Мультіплеер зводить вас із переможним супротивником. Вороги стріляють у вас за межами екрану. Сміття виходить з того місця, де ваш великий палець блокує екран. Типова гра з вилученням доларів.
Вібрація не припиняється. Крім того, потрібно занадто багато часу, щоб отримати більше зоряних кораблів. Саме тоді ви вимикаєте вібрацію в налаштуваннях. Моя воля вібрує, коли я все ще помру. Я повертаюся до налаштувань, і вібрація знову вмикається. Крім того, потрібно багато часу, щоб придбати зоряні кораблі з дорогоцінними каменями, а після того, як ви отримаєте зоряний корабель, потрібно багато часу, щоб перетворити його на щось спускне. Збільшений HP ворогів на вищих рівнях переважає більше, ніж максимальний рівень гармати
З оновленнями гра стає все гірше і гірше. Раніше було так весело і захоплююче. Я не можу навіть дивитися відео, збирати дорогоцінні камені чи батарею без того, щоб мене постійно виганяли або перезавантажували гру. Потім, як тільки він перезавантажується або ви повертаєтеся до нього після того, як вас вигнали, відео для мене «недоступні». Нарешті, у половині випадків відео зависають, і мені доводиться редагувати програму та знову входити. Якщо так буде продовжуватися, я знайду іншу гру, щоб насолоджуватися.
Тож різдвяне оновлення змусило гру вже платити за перемогу ще гірше. Ви випускаєте нові кораблі, оновлюєтеся тощо, що ускладнює отримання необхідних частин, оскільки це робиться випадковим чином. І ви відповідатимете мені так само, як і іншим, і повідомлятимете про проблеми. Ви не можете прочитати ці відгуки? Чому користувачі мають повторюватися в інших соціальних мережах. Відповіді прості - розберіться ви, викрадачі грошей
Чудова гра, дозвольте купувати речі за монети, будь ласка!! В іншому випадку вилучіть монети з призів, винагород тощо.
має становити 4,99 фунтів стерлінгів, щоб уникнути реклами. Вся структура платежів для Android/iOS неправильна. Занадто мало ігор стає занадто великим занадто швидко, і розробники не можуть отримати достатньо грошей наперед, тоді як більшість ігор обманюють дітей або розпещені рекламою. Просто створюйте чудові ігри та стягуйте £5-£10
Поки що супер весело. Ностальгія старої школи. Здається, ви можете грати досить довго, не витрачаючи грошей. Кілька додань для перегляду, щоб прогресувати швидше.
Galaxiga: Classic Arcade Game Arkadne igre spz
Dan the Man: Action Platformer Аркадни sbtf
Захоплюйтеся і навіть насолоджуйтеся переглядом реклами, щоб отримати чудові винагороди. Іди ! Продовжуй гарно працювати!Чудова гра, я люблю її поки що, але я встановлю ще одне оновлення, коли пограю трохи довше. Я завжди любив Space Invaders в дитинстві, це просто оновлена версія
Galaxiga: Classic Arcade Game Arkadspel isa
Чудова гра ! Має старий класичний вигляд, але з оновленою графікою та змістом. Здається, тут потрібно чимало зайнятися рівнями, багатокористувацьким режимом і підвищенням рівня для різних кораблів. Продовжуй гарно працювати !
Одни реклами 🤬🤬🤬🤬🤬
Розваги та ваш вибір на рекламі. Бездоганний. Рідина.