Post by guemwathenvecon on Mar 9, 2022 3:28:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream League Soccer 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream League Soccer 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa všetkých ▞▞▞
▞▞▞ Dream League Soccer 2022 2022 version ▞▞▞
Po*ebana hra vsetko na pi*u
Hra je dobrá, grafika je úžasná, ale prečo hra počas zápasov zaberá. Prehral som veľa zápasov kvôli tomu, že mi počas zápasov zaberá ovládanie hry. Dá sa s tým prosím niečo urobiť
Kokoti 19 bola lepsia ale 20 a 21 su uplne na picu musia byt online😠😠😠😠😠😠💀
V novej aktualizácii je toľko chýb. Počas hry mnohokrát pauzujte a to ovplyvňuje rýchlosť hráčov. A po odohraní dvoch hier sa program uzavrie a mali by sme začať odznova. Pridajte iránskeho hráča, ktorý je známy v medzinárodných hrách ako Mehdi Taremi, Sardar Azmon atď. Milujem vašu hru, vyzerá to ako hry na Play Station. Ďakujem
Všetko skvelé, ale vždy ma znechutí, keď sa brankár vždy dostane tak ďaleko od brány..., neviem, ako prinútiť brankára, aby zostal na svojej pozícii. Opravte to prosím👿
Stiahnite si zadarmo Soccer Manager 2022 Apk pre Android na hranie najnovšej hry Football Manager.
Najlepšia hra odporúčam
OK ALE NEMOZES SI MENIT HRACOV 3/5
Lepší je rok 2019 .. viac možností...
Stiahnite Si Dream League Soccer 2022 Pre Android Od First Touch Games Ltd. - Oficiálny futbal s licenciou FIFPro ™
Yhhgggjj sa s tým čo sa s ním aj druhý deň ráno s ňou a zrazu sa im dych zo snehu vytvoril niekto vytvorený pohlavný orgán a Papirena a Papirena mala byť v poriadku a ani ma to bol Emin sused a zdvíhanie bremien ako a kde nemusíte používať zimné pneumatiky sa im dych zo snehu nestratia sa im dych zo zrazu na to že nikoho nezabíjala sa im to páči sa mi to čo sa stalo niečo prišlo mi ani von na hodinu jazyka a literatúry pre deti od narodenia až do konca februára sa neprišlo nemôžu učiť
Staňte sa prezidentom futbalového klubu v hre New Star Soccer Manager pre iOS ... Dream League Soccer 2020
Najhoršia verzia DL, aká som kedy stretla ,,táto verzia je najchudobnejšia zo všetkých verzií vysnívanej ligy ,,hra je veľmi pomalá a vždy visí každú chvíľu ,,vôbec žiadna rýchlosť ,,rada ak nejaké nemôžete urobiť zmeny sa nám vrátia, DL 21 bol oveľa lepší
Nefer play hra silny protivnici stale ovladanie nejde presne
Keby to bolo možné, dal by som nula hviezdičiek. Hra sa rokmi zhoršuje. Zárobky sú príliš nízke a ani sa nesčítavajú. Zaseknutý som v 3. divízii, aj keď som na konci sezóny na čele tabuľky. Trapné!
2015 nissan rogue dash cover, Can you sleep in the back of a ...
Mega ale nedám 5 hviezd iba tak XD
Perfektné
na na to si chceš kúpiť hráčov potrebuješ tie diamanty či čo sú to .. a ešte k tomu pri každom zápáse potrebuješ internet čo napríklad sen 2019 vôbec to tak nefungovalo ja by som tu 2019 vrátil späť
Skurvena hra namerim rovno jebe to doĺava
Soccer Manager 2022 bol vydaný pre zariadenia Android a iOS 7. októbra. Neexistuje žiadna PC verzia Soccer Manager 2022; Soccer Manager 2022
Najhoršia aktualizácia v histórii DLS, hráči len zlenivejú a nechajú loptu a keď bránite svojich obrancov len 2 sekundy stojíte a sledujete loptu, ako prechádza okolo, namiesto toho, aby ste ju bránili, mám na mysli to, čo...... ............. Veľké sklamanie 😪
Dream League Soccer 2022 Sporto voxp
Táto hra je naj horšja nacelomsveťestalemiseka azastavuje a víno tahraje napiču DLSB21 bola lepšia o velalepšio opro5i dls 21 jenajiť
Omg, taká pekná hra, ale dá sa vylepšiť pridaním ďalších hlasov a podrobností o hráčoch a tiež sa teším na veľkú aktualizáciu, ako je fifa
Táto hra je naozaj hrozná, viac priestoru na zlepšenie, musíte popracovať na pomalosti hry, na tom, ako sa súperom ľahko dávajú fauly, nekvalitní hráči majú rýchlosť a výdrž viac ako kvalitní hráči a ako môžete hrať. zrazu sa hra zastaví a sama sa ukončí. Ďakujem
Учим Английские Слова с Картинками: LINDUO ENGLISH Обучающие bhoh
Dream League Soccer 2022 – Aplikácie v službe Google Play
Najlepšie bezplatné hry pre Android 2019 | ITIGIC
Toto vydanie je najhoršie a najotravnejšie. Už nemôžem ovládať svoju hru. Kľúč na streľbu sa zámerne vypne, keď je dôležité skórovať alebo odpratať loptu. Ovládanie sa mi automaticky odoberie, okrem toho spôsob, akým sa udeľujú voľné kopy, zanecháva veľa starostí, predstavte si, že obyčajný kontakt, pokus o získanie lopty od protihráčov môže znamenať priamy kop, dokonca potrestaný žltými alebo červenými kartami. Kvôli nim strácam záujem o hru.
Najhoršia hra akú som kedy hral. Prosím, nehrajte túto hru, ubezpečujem vás, že je to lepšie ako táto hra. V tejto hre sa niektorým bežným zákrokom udeľujú červené karty a ak ich súper berie, žiadna karta alebo žltá karta. Veľmi zlé, najmä živé zápasy, ktoré sú napísané. Zlá grafika a chyby. Je potrebné túto hru veľmi zlepšiť. A ak zadáte adresu URL dresov, dresy nie sú vhodné. Veľmi zlá hra. Hra by mala byť opravená.
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: športový, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – ročník 2021
Dream League Soccer 2022 ስፖርት btgm
Keď som teraz... tak ten môj tím, ktorý som vybudovaný sa vymazal a teraz všetko odznova, o hovne keď musím ísť zase na začiatok
Je to veľmi dobrá hra, ale hral som online zápasy, zaostáva to 😔
Dobrá dobrá hra s dobrou grafikou, môžete si ju užiť, ale dávam jej 3 hviezdičky, pretože sa dobre hrá iba na ľahšej úrovni
S touto verziou mám problémy so skutočnými tlačidlami, nemení hráčov, keď opozícia útočí, a preto nemôžem čeliť útoku a pripúšťam tento problém a je tu veľa oneskorení a vyraďuje ma zo zápasov keď. Mám plný signál a kvôli tomu som prehral finále a ďalšie zápasy. Neverím, že to, čo som minul, stojí za tieto problémy, pokiaľ to nedokážete opraviť
Dobrá hra až na to že to seka keď hrám online inak fajn len to sekanie by ste mohli niečo s tým spraviť preto 3 hviezdicky