Post by guemwathenvecon on Mar 9, 2022 3:22:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thimbleweed Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thimbleweed Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Thimbleweed Park 2022 version ▞▞▞
Досадан. досадно. Преспор за мене.
Међу најбољом игром коју сам икада имао. Одрастајући играјући Маниац Мансион, тајну острва мајмуна, ово је најбољи жанр игре који највише волим. Свиђа ми се идеја и извођење. Заиста носталгично. Молим вас, учините их више. Један предлог за ово је да је крај мало нејасан... Па шта се десило? Није јасно...
Нисам толико уживао у игри много, много година! Апсолутно бриљантна игра! Ова покажи и кликни авантура у стилу толико личи на омиљене класике из 1980-их Маниац Мансион и Спаце Куест, али су ови програмери уклонили или изгладили све што је било досадно и досадно са тим стилом игре. Конкретно, додавањем брзог путовања и генијалног система наговештаја. Овде је све тако невероватно добро урађено... прича, дужина игре, ликови, хумор... баш све тако бриљантно забавно и заиста изузетно! Ова игра је веома редак, апсолутни драгуљ који сасвим искрено, по мом скромном мишљењу, заслужује да буде тамо међу истим класичним и омиљеним играма које опонаша. Искрено, након што сте се толико дуго заситили тражења пристојне игре и испробавања свих врста хватања новца, глупих игара....да бисте коначно изненада наишли на овај апсолутни драгуљ....каква посластица! Свидео ми се сваки тренутак од 12 сати колико ми је било потребно да завршим игру и нисам доживео ни једну грешку, само сам се много смејао и забавио.
Ова игра, човече. Означава све праве оквире, али ипак успева да се истакне и одведе авантуру са слагалицама покажи и кликни у модерну еру. Прави доказ бољег и једноставнијег времена у историји видео игара.
Забавна премиса, али досадна и тешка за коришћење. Ако нешто пропустите, чини се да нема повратка да исправите своју грешку. Чак сам нашао и упутство и било је врло мало помоћи. Деинсталирам.
Thimbleweed Park Авантуристичке rex
Играо сам ову игру раније и било ми је драго што сам могао да је преузмем на свој телефон. Ово је обавезна куповина за свакога ко је љубитељ поинт анд цлицк авантуристичких игара. Има сву драж игара као што су потрага за краљевима, мрачни фанданго и Монкеи Исланд. Добро за нове и старе фанове. Надам се да ће направити још оваквих
Истина, федералци се завере да ставе невиног човека иза решетака и баце кључ. Волео сам ову игру и нисам желео да се заврши, али не могу а да се не осећам као да је Д.Б. Цоопер, било је неких лабавих крајева који су дували на ветру. Сцена од 6 секунди са судијом који чисти одређени НПЦ и укорава агенте за половичан посао би била заиста лепа, али то је ваша игра и ја бих са ентузијазмом купио још једну игру из овог студија након мог искуства.
Волите игру. Штета што не синхронизује сачуване игре на различитим уређајима.
Има неких проблема са коришћењем контролера који вероватно никада неће бити решени. Курсор се помера без обзира на контролер. Разочаравајуће. Међутим, и даље је лако и једноставно користити екран осетљив на додир. Иначе одлична игра.
Било је добро до краја. Осећам да је прича антиклимаксијска. Имао је неколико рупа у заплету на које бих могао да наставим, али не желим да кварим причу никоме ко жели да купи ову игру. Сматрам да су ликови пријатни и занимљиви за слушање, али волео бих да се држе прича између убиства, породичне драме и мистерије која обавија Тхимблевеед Парк. Игра је вероватно била пожурена да се корисници на Кикстартеру не би осећали опљачкано јер њихов новац није добро искоришћен
Мало сам закаснио са овим - нисам имао појма да је Тхимблевеед Парк направљен тако да се ретко играју игрице. Драго ми је што сам га нашао. Био сам велики обожаватељ поинт анд цлицк авантура и текстуалних авантура док сам одрастао - Луцасартс и Инфоцом имају заиста посебно место у мом срцу. Чини се да се ово наставља тамо где је 1992. стала. Ово је фантастична лабудова песма жанра авантуристичких игара, али ако господин Гилберт одлучи да заради још, онда већ има мој новац.
Забавно и дубоко интерактивно. Недостатак реклама ми је донео радост. Међутим, нисам довољно оштар да решим загонетке без коришћења телефонске линије за савете. Уживати!
Најбоља игра ИКАД!!!У почетку сам мислио да је скупа али вреди дупло више. Требало ми је времена да се навикнем на оно што сам мислио да је једноставна игра, али ох, каква игра..волим интеракцију између ликова...Тако сам тужан што је готово. Шта ћу сад дођавола. Браво на фантастичној игри.
Упркос 80-има и штреберској теми, не могу дати 5 звездица, превише досадних ствари. Превише ходања (чак и када добијете мапу), губљење времена у лифту и замршене загонетке околности
Thimbleweed Park Περιπέτεια dkwk
Невероватна игра, са пуно сјајног хумора о текстуалним авантурама уопште. Загонетке су биле паметне и необичне као што су иначе у текстуалној авантури, а има их много за решавање. Ликови се осећају заиста лепо, а вама је стало до сваког од њих.Молимо вас, подржите програмере на овом дивном страственом пројекту, потпуно је вредно тога.
Не постоји начин да се систем други пут сруши на "Тхе Есцапе". Да ли можеш да ме саветујеш.
Не ради 'не могу пронаћи ОББ датотеку' при покретању?
Ова игра је добра, али зашто не подржати цео екран у 20:9?
Забавна игра, али због грешке не могу да наставим даље у игри
Ја заправо немам много замерки овде.. Мислим на 4. зид? Коме треба.. Одлична прича и ВОЛИМ потпуни комплимент гласовних снимака.. Неки мањи проблеми са неким мањим ставкама због тога што немам финих прстију.. функција зумирања би била мој једини захтев
Будући да сам страствени фан Маниац Мансион-а довео ме је до ове игре, никада не купујем игре, али сам искористио шансу у овој и волим је!! Ако сте фан Маниац Мансиона, онда ће вам се ова игра свидети. Почео сам са 4 звездице, али ако не дође до катастрофе, навратићу да оставим 5. Одличан посао момци
Заиста сам се забавио играјући ову игру. Дефинитивно је вратио вибрације касних 80-их и раних 90-их. Ликови су забавни, а дијалози су одлични и често прилично урнебесни. Загонетке нису претерано једноставне и дефинитивно сам неколико пута користио телефон за помоћ. ;-) Дефинитивно вреди играти цасуал и хард мод. Надам се да ће ова компанија за игре на срећу објавити нове игре.
Паметне загонетке, црвене харинге и ускршња јаја. За разлику од многих слагалица, нећете имати осећај да се решења могу утврдити само „лудим нагађањем“. Сва решења су логична, а све информације неопходне за њихово решавање су логичне. Мој једини проблем је било моје недовољно памћење за све нијансиране детаље, али ценим што сам играо игру која је била тако добро развијена и мислила да је потребно добро памћење.
Било је ок. Није оно што сам мислио. Дакле, игра је добро осмишљена. Играо сам на тешко. Истина, успео сам, али веза са овим или оним није имала смисла за мене или сам нешто пропустио. Као када јој је њен тата помогао, више сам се осећао као да преузимам ове кораке и који су следећи кораци ЕЦТ ? Чини се да је тешко повезати тачке ту и тамо. Лепа игра, али није уживала онолико колико су сви остали чинили.
Потпуно уживао. Носталгичан, али има свој идентитет и оригиналне идеје. Надај се још оваквих.
Injustice: Gods Among Us የእንቅስቃሴ vey
Мрзим ову игру..... претерано причати. Деинсталиран након 5 минута.
Ако вам недостају класичне авантуристичке игре. Пусти ову. Ипак, чудан крај🤔
Заиста невероватно. Нисам играо тако дубоку игру, покажи и кликни или, иначе. Толико прича које повезују. Држи вас на ногама до самог краја. Најбоља игра у продавници апликација ако мене питате.
Било је ствари које сам волео у овој игри, а неке ствари сам мрзео. Прво ћу вам рећи да је то сјајна прича, генијалан концепт и пуна невероватних мозгалица. Цена је фер за дугу игру. Кловн прави игру. Сада, за ствари које сам мрзео. Неке од загонетки су биле тако смешно бесмислене да је за мене било готово питање убијања игре. Мало прашине је било у делу менија. Мапе су биле од помоћи, али количина путовања и пребацивања је била превише досадна. Волео бих да је то линеарније.Много ми се допала игра. Нисам то волео. На крају, ипак, драго ми је што сам га играо и играћу још више од овог ДЕВ-а.
Ово је веома сложена игра. Загонетке су прилично изазовне и вишеслојне. Ако заиста уживате у слагалицама, ово ће вам бити прави савезник. Више не праве много оваквих игара, што је велики комплимент. Прича је врхунска и добро осмишљена. Овде има много игре... добијате оно што плаћате и не наплаћују превише за садржај. Такође има много носталгичних референци које су такође прилично забавне. НИСАМ обожаватељ лика кловна и његовог сугестивног псовка! Саосећам са притужбама многих играча, али препоручујем игру са опрезом да је веома изазовна и да садржи сугестивне псовке.
Thimbleweed Park Авантуристичке rex
Величанствени временски тунел у прошлост преко модерног паметног телефона... Ово је као манијачка вила или дан авантуре са пипцима. Руке доле и свака част творцу овог мастерпеаце-а.
Гомила забаве, са много наговештаја класичној поп култури - твин пеакс, досијеи Кс, мала продавница ужаса, листа се наставља. Сјајно направљено, неке тешке загонетке, али линија наговештаја је увек ту ако сте фрустрирани и волели сте звук и графику.
Рансоме је СМЕШАН! Сјајна прича, све у свему апсолутно одлична игра по мом мишљењу.
Заглавио сам се на неколико места и морао сам да тражим помоћ, али сам заиста уживао у игри. Волео бих да могу да нађем више игара овако забавних, необичних и забавних.
Неће се учитати
10 минута игре, био сам приморан да престанем са досадном гласовном глумом и понављањем дијалога. Немогућност слободне интеракције са окружењем или објектима без коришћења менија. Додирните опцију менија за преузимање сада покупите објекат. Почињем да интервјуишем људе и постављам им са дугачке листе опција одређена питања и на крају сваког питања имају веома досадан дијалог или се понављају. Ака сигнализира, додајући рено или ко на крају сваке речи је досадан и уопште није духовит.
Допало ми се. Изазовне загонетке, много игре (мислим да је укупно око 14 сати), веома носталгични, забавни обрти заплета. Телефонска линија са саветима у игри била је од помоћи и много боља од потребе да тражим спојлере на мрежи када сам се заглавио.
Играно на Плаи Пасс-у. Допало ми се. Пикселирана графика игра сјајно и има одличан смисао за хумор. Једна од горњих тачака и кликова на Плаи продавници. Много посла, а савети су од велике помоћи и подешавања тако да не добијете све одговоре одмах, а загонетке су углавном решиве без њих. Не могу рећи да ли се исплати платити, али се дефинитивно препоручује на Плаи Пасс-у.
Невероватна игра! Веома сам оклевао да платим цену за мобилну игру, али се исплатило! 7 и по сати играња, веома пристојно за цену! И прича је прилично кул! Сјајна игра, направите још оваквих!
Не могу ни да играм. Каже да критична грешка не може да пронађе ОББ датотеку.
Апсолутно невероватна игра! Волео сам загонетке и причу. Неке од додирних локација су досадне због тога што су мобилне (до једне је тешко доћи чак и на почетку фабрике јастука због инвентара који покрива додирну тачку), али апсолутно фантастично! Сада играм други пут на већој тежини!
Фантастична игра! Свидела ми се прича, а посебно сав хумор унет у њу. Сваки лик је имао своју личност, чини се да су појединци. Разлика у начину на који се говорило, у зависности од тога ко је говорио, такође је била велика. Јако сам уживао у овоме, аи мој пријатељ. Играли смо ово заједно (на ТВ-у који користи УСБ-Ц на ХДМИ кабл) и вредело је. Топло препоручујем овај наслов.
Ова игра је толико невероватна да нисам сигуран ни одакле да почнем. Волим сваки минут од тога до сада. Љубитељи авантуристичких игара покажи и кликни (и гејмери уопште) ће ценити референце које се налазе у игри. Мислим да никада нисам играо игру са овом пажњом и детаљима. Не желим да се заврши! Надам се да ћу видети још оваквих игара од ове компаније!