Post by raglocodoni on Feb 28, 2022 18:19:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju münte ▞▞▞
▞▞▞ FFVII The First Soldier 2022 version ▞▞▞
Annab mulle pidevalt veateate T04 ja ma ei saa mängida, ma tõesti tahan, sest see tundub lahe, kuid nad peavad kõigepealt oma asjad parandama
Lahe mäng, kuid seda tuleb paremini optimeerida parema kaadrisagedusega
Suurepärane mäng. Sujuv juhtimine lähivõitluse ja relvade mehaanikaga. Battle Royale on minu jaoks selline meh tho. Tähise kadumise põhjus.
Sihtvõrk on keskelt väljas. Juhtnupud on kohmakad ja ei reageeri ning põhjustavad linnapeale ebamugavust. Mängin Poco X3 Gt-ga, jõudlus on hea, kuid sihiku sihik on väljaspool keskpunkti (sihik on kaks, ainult üks on õige ja teine on keskmest väljas) rikub kogemuse.
Mul ei jää muud üle, kui anda 1-tärniline ülevaade, kokkujooksmised ja mahajäämusprobleemid on täiesti hullud. Olen kulutanud uutele seadmetele palju raha ja mul on ülikiire kiirus, kuid ma kaotan kokkujooksmise ja mahajäämuse tõttu matše. Tundub, et arendajad tahavad rohkem pingutada, et snaipripüssid ei töötaks ja chocobosid närveeriks kui mängu tegelik jõudlus. Isegi kui vaatate, kuidas suursaadikud mängivad, peavad ka nende meeskonnakaaslased mängu uuesti mängima.
Uue telefoni hankimisel ei saanud oma kontot laadida. Mäng oli loitsude ja koletistega pubg. Oli kurb, et sellel polnud meeskondlikku battle royali, mis oleks olnud vähemalt minu jaoks mängu päästja. Graafika oli hea ja nostalgiat tekitas umbes nädal aega.
Siiani väga kena graafika, kuid ma loodan, et sellest ei saa pay2win
Oh kuidas ma soovin, et see oleks täieõiguslik konsooliväljaanne, mitte mobiilikogemus. Selline lõbus kontseptsioon, mida rikub mobiilikogemus.
Miks ma ei saa mängida oma põcóf3-ga See rakendus suletakse vastavalt turvapoliitikale. kuidas seda parandada
TÖÖTATUD: Väidetavalt tasakaalustab viimane värskendus kõike. See teeb asja ainult hullemaks, 3 korda jõuga sulgemine ühe matši jooksul. Mängin ROG 5 X režiimis. Nii järjestatud kui ka standardsed sobitamissüsteemid on nõmedad. Võite oodata tervelt 10 minutit ja lõppes ebaõnnestunud sobitamisega. Põhimõtteliselt ei mängi keegi hommikul ja vaid mõned mängijad on öösel järjekorras. Nii mängimise kui ka graafika jaoks on kõik korras.
Armastan seda kohe, kui seda saaks 9ndal ps4-s mängida. Oleks veel ägedam. Roit ja pokmon Inc. Tehke nii mobiiltelefoni kui ka konsooli.
Ma voogesitan FF7FS-i @ twitch.tv/exSkye. Ma tõesti naudin mängu ja ma poleks kunagi arvanud, et naudin puuteekraani juhtnuppudega mängu. See mängib ka MnK-ga suurepäraselt!
Mäng on suurepärane, kuid ma ei leia vasteid, pean iga kahe ja poole minuti järel umbes 20 minutit järjest valmis vajutama ja enamuse ajast loobuma. Olen sooritanud oste, näiteks lahingupassi, kuid võin selle tikkude puudumise tõttu isegi ära lihvida, palun parandage ja kompenseerin lahingupassi tasemeid. Seni 1 tärn
Mul on hea meel seda mängu mängida, kui see on optimeeritud ja kui güroskoop on saadaval. Matšid on viivituse tõttu igavad. Minu oma töötab codm max graafikas hästi, kuid isegi siis, kui see on madala graafikaga, on kaadri/s tilgad tüütud ja mängulusti tapavad. Loodan, et saan seda mängu edaspidi sujuvamalt mängida. Ma ei kuluta praegu selle lahingupassi ostmiseks :l
Parem, kui arvutis. Kui see mäng oli arvutis või konsoolis. See oleks olnud NII populaarne. Nad jätsid võimaluse kasutamata. Inimesed ei mängi telefonimänge nagu vanasti. Ma paganama kindlasti mitte. Konsoolimängu jaoks on see, mida nad seda tegid, rumal. Pole isegi vaeva näinud, sest see on liiga kohmakas ja raskesti nähtav ning mul on 33. Nii et olen mänginud algset lol. Nii kahetsusväärne. Olin sellest mängust väga põnevil, kuni nägin, et see on mobiilne. Nad nagu polekski lumetormi näinud
Mulle meeldib mäng, aga ma ei saa järjekorraga hakkama. Iga 2 min järel tuleb järjekorda seada. Ja ma olen kindel, et ootan umbes 30 minutit, et kohtuda. Siis ma surin. Siis pandi järjekordsesse pikka järjekorda.
Mäng ei ole minu Redmi note 9 Pro Maxis täisekraanil ja väga lagy not sile, sellel on palju vigu, palun parandage need probleemid
Pole väga tõrges, serveril vigane see pole minu lõpp, kuna saab mängida mobiili ja uut olekut maksimaalsel graafikal ja sujuvalt, reklaamid on mõnede relvade juhtnuppude kasutamisel kohutavad ja liikumine kohutav. Ootasin seda põnevusega, kuid kokkuvõttes oli see pettumus .
FFVII The First Soldier 動作 gdil
Pool korralik graafika, kuid mänguviis on kohmakas ja üleküllastunud battle royale'i turg ei vajanud järjekordset odavat kopeerimis-/kleebilisandit. Kui olete nii BR-i mängužanri suur fänn kui ka paadunud FF-fänn, võib see olla teie jaoks; aga kui sa ei ole nendest mõlemast huvitatud, siis ma kahtlen, kas see tõmbab sind kaasa. Olen suur FF-i fänn ja ei taha BR-žanriga midagi pistmist.
Mäng on tõesti hea, mulle meeldib võitlus, relvamäng, võluvõime ja kutsed, ainuke probleem on see, et viivitused on üsna halvad, graafikat on vaja parandada, see ei näe hea välja isegi kõrge graafikaga, isegi kõrge kaadrisagedus, see on endiselt mahajäämus, arendaja peab lihtsalt kaadrisagedust ja graafikat parandama, hea mäng lõppude lõpuks
Pole paha mäng, kui see töötab, mäng jookseb matši laadimise ajal sageli kokku ja töötab mängu ajal sujuvalt. Kui te pole mängu laadimise ajaks surnud
Sellel mängul on hämmastav potentsiaal ja see on päris lõbus, nagu kõigis mängudes, on sellel ka vigu ja veidrusi, kuid ma näen selles mängus midagi suurepärast. Minu number üks etteheide on, et miks ma üldse hooajapileti eest töötan, kui kõik on lukus. Võib-olla teen ma seda valesti, mida ma tavaliselt teen. Muidu on mul ja mu sõbral lõbus.
Hea töö, et pannes FF-i battle royale'i žanri juurde. Mängu käik võib kohati olla segane, kuid igal uuel mobiilipealkirjal on oma veidrused. Seni ei tunne P2W ja on avatud F2P mängijatele. Sain gachast suurepäraseid tõmbeid päris raha kulutamata. Pole kindel, kas see on helde või on mul lihtsalt vedanud. Lõplik otsus: FF-i fänn või mitte, kuid see on battle royale'i fännide jaoks kindlasti väärt. Redigeeri: 5 tärni pärast seda, kui avastasin kontrolleri toe. Praegu tundub, et mängiks konsooliga.
See peaks olema konsoolis. Tasuta mängida või mitte. Seda tehakse liiga palju, et seda mobiilis mängida ja mängu tõeliselt nautida. See võib olla suurepärane, kuid telefoni liides hoiab seda tõesti tagasi.
Mäng on alates käivitamisest paranenud, kuid vajab veel lihvimist. Facebooki kampaaniad on nali. Nad vajavad oma mängu reklaamimiseks ja publiku kaasamiseks paremat meeskonda. Kosmeetika selles mängus on palju odavam kui teistel konkureerivatel Battle Royale'idel, kuid uue mängu sisu asemel esteetika suurendamine võib olla masendav. Ma naudin seda mängu endiselt, eriti teiste mängijate vastu, kuid nad keskenduvad liiga palju esteetikale. Vajame sisu, uusi kaarte, uusi režiime.
Football Strike: Online Soccer ખેલ કૂદ oygc
suurepärane lõbus mäng, kui olete kõigest aru saanud
Värskendasin oma arvustuse 3 tärnini, nii et mäng töötas minu jaoks, kuid matši alustamiseks peate kasutama andmesideühendust, mitte wifi-d, seejärel pärast fuajeega liitumist ümber lülituma, nii et hea, et ma tean, et arendaja seaded mwhaha peab ka kasutama kontrollerit või hiirt, mäng on ei ole suurepärane pöidlaga sihtides, kuid see on toimiv, kuid pikamaa laskmisel on see halb
Tõesti lihtne kätte saada ja mängida ja hästi mängida. Juhtnupud on paigas. Sain esimest korda mängides 1. koha ja olin põnevil, et saan esimest korda mängida mobiiltelefonimängu! Muusika ka
See on päris hea mäng, kui see pidevalt kokku ei jookse. Saan mängu ja siis kukub see kuskilt kokku. Olen selle tõttu kaotanud 3 matši. Ma armastan mängu, ma soovin, et see ei jookseks kokku.
See tühjendab mu akut ja sain alati kõrge pingi, kui kohtan teist mängijat. Muudab mängu mängimatuks. Üldiselt pettunud. Redigeerimine 16. veebruar 2022: nüüd on fikseeritud juhtkang (LÕPUKS). Ja ping ei ole muutlik nagu enne, liikumine siiski jabur küll.
Jube mäng! Mulle meeldib see, üsna lihtne kasutada, sarnane sõjapidamisega, kuid lõplik fantaasia stiil.Kõige tähtsam on see, et selle mängu eest ei tasu võita, kõik mänguostud on kosmeetilised. Tähtsuselt teine, kindel kontrolleri tugi. Peale selle, hea graafika, kindel mäng. Battle Royale ff7 keerdkäiguga, nii et naudi materiat, kutseid, chocobosid ja oma klassi valimist!
Suurepärane mäng. Mängin oma s21-ga ps4 kontrolleriga ja mulle see väga meeldib. Ma saan mängida ff battle Royale'i mängu... ja see ei ole nõme.
FFVII The First Soldier Action hvwz
Armasta seda mängu. Jah, juhtnupud pole suurepärased ja mobiilne ei olnud see platvorm, mille ma oleksin valinud, kuid kui teile meeldib ff7, see on kohustuslik.
Ma armastan mängu, soovin, et sellel oleks vaenlasi.
Sain PUBG / Fortnite idee ja kõik, välja arvatud see, et see on Final Fantasy, kuid võib-olla peaksite alustama täiesti värskest mängukogemuse kontseptsioonist ja loomulikult Final Fantasy puudutustest. Arendajameeskond peaks tõesti oma tagumikku lihvima ja kogu kontseptsiooni muutma, muidu võite sama hästi kaotada palju paadunud fänne.
Pidevad kokkupõrked, mäng lööb teid võitluse keskel välja, samal ajal kui kõik, millega võitlete, tapab teid. Oma tegelaskuju muutmiseks pole palju võimalusi. Ausalt öeldes, knock-off mäng, mis varastab Square-Enixi kunstiteoseid, võiks paremini toimida.
Kiiresti käivitamine. Halvim asi: FPS on piiratud 25–30 kaadriga sekundis. See mäng võib olla 5 tärni, kuid praegu panen selle 2-3 tärni. Severid langevad sageli koidikul. Mõne tunni pärast on juhtnuppe endiselt raske domineerida. Güroskoobist on puudus. Meele rünnakute kasutamisel on kaamera üle lihtne kontroll kaotada. Auto on aeglane ja tõrgeteta. Põldkoletistest on suur puudus. Haavlipüssi automaattuli on kohutav. Deinstalleerin selle varsti ja annan sellele stuudiole veel kuus
Mõned töötavad juhtnuppudega ja parem sihtimine on raskem, kui see peaks olema, muidu on see lõbus
Uus viimane fantaasiamäng battle royale stiilis matšiga. Mulle väga meeldib idee lisada sellele mängule maagiat ja mõõka. Graafika on hea, animatsioon on ka kena parkuur ja koletise lisamine mängule lihtsalt lisab sellele fantaasia maitset, hästi lihvitud mängu, millel on minimaalne hulk vigu. Asjaolu, et juhtimine oli nii halb, et ma surin aero wyvernile, tundlikkus, mis on samuti nii veider, üks piksel pühkimine ja sinust saab inimhelikopter. ootan selle mängu kasvamist.
Selline kuum segadus, armastab vahel lihtsalt missiooni edenemist mitte salvestada ning enda ja vaenlaste tasemevahesid on liiga raske ära arvata. Samuti peate missiooni jaoks valima konkreetse klassi, kuid kui teie liitlane selle valib, olete perses
Revival ring OP. Need peaksid ohutsoonis kahju saama. Ohutsoonis alla kukkudes ei tohiks olla võimalik võita.
Miks lõite selle mängu, kui see pole veel lõppenud? Juhtnuppu ei saa vabalt kohandada. Miks on sõnuminupp mängu ajal ekraanil üleval? Miks sa selle mängu välja andsid, aga sa ei tahtnud, et mängija rohkem mängiks? Sest sa teed mingi rumala ülesande lahingupassi jaoks. Ma eeldan, et keegi ei mängi niimoodi, eriti uue mängu puhul. Mängijad valmistavad meelehärmi, kui tõstavad lahingupassi ja tõstavad ka oma karakteriklassi valikut. Edu paljude mängijate leidmisel, kellel on palju aega oma mängu mängimiseks
Mäng ei avanenud, ma näen ainult musta ekraani, siis mäng peatub... ja tulista välja
Vajadus parandada veakoodid T03 ja T04, see takistab mul mängu mängimast. Kui mul veab, lükkake mind välja ja naaske mängu, mis lõppes sellega, et ma pole lahe. Palun parandage see ära ja muutke see paremaks, kui olete mänginud final Fantasy 1-st alates tavalises Nintendos, nii et mida kuradit kutt ja tüdruk suudate teha tõelise vana fänniga. Mul on telefonis Chrono päästiku ja lõpliku fantaasia taktika.
Ma ei tea, miks mu arvustus kustutati (ma arvan, et juba 2 või 3 korda?), aga ma ei arva, et arendaja jaoks on hea samm oma tähti niimoodi säilitada. Ma muudan oma arvustust tulevikus, kui värskendus parandab kohmakat juhtelementi, lisab güroskoobi või eemaldab vead.
FFVII The First Soldier Actie bney
Tuleb kinnitada kosjasobitus ja kontroller.
Palun lahendage probleemid, mitte oma tasku. Mis on kõige hullem, keset matši mäng ekraanil hangub. Gm, sa pead tõesti oma graafikaprobleemid lahendama. Kui saan tärnide eest 0, panen selle sisse. Nüüd kukun ma väga sageli matšidest välja, soovitaksin tungivalt mitte midagi osta enne, kui olete seda mängu vähemalt 10 vooru mänginud ja teate, millest ma räägin. Ei, mis kõige hullem, matšides olevaid esemeid ei saa häärberipiirkonnast kätte. Teie klienditugi on samuti kohutav.Pean remontima umbes 100 korda
Väga ooth kontroll siiani. Graafika on väga hea. Loodetavasti on see kogu saadaoleva aja tasuta saadaval.
Mulle meeldis see, kuna see oli FF-frantsiis. Vihkas kontrolli ja tekstuurid isegi ei laadinud korralikult. Vasak pöial on liikumiseks, parem pöial sihtimiseks ja parem nimetissõrm tulistamiseks. Pildistamise ajal ei saa isegi kaamerat liigutada. Kas sa ei oska korralikult kodeerida?